+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Boek eens een e-chopper arrangement

Datum: 24-09-2024

Combineer je vakantie in Zeeland of een dagje erop uit in onze mooie provincie met een leuke e-chopper tour! Natuurlijk kun je zelf je route uitstippelen, maar met een e-chopper arrangement geniet je moeiteloos van deze prachtige omgeving met zee en land. Het juiste uitje uitzoeken wordt bovendien een stuk eenvoudiger als je kunt kiezen uit verschillende arrangementen. Met zo’n beproefd e-chopper arrangement beleef je ongetwijfeld een topdag!

Wil je een e-chopper huren, dan kun je bij Scooter Huren Zeeland op diverse punten opstappen. Aan jou de keuze: kiezen, klikken en rijden maar! Reden genoeg om er snel op uit te trekken.

Lekker samen actief

Zijn jullie ook graag lekker actief en ontdekken jullie graag nieuwe dingen? Dan zijn de e-chopper arrangementen beslist iets voor jullie! Neem bijvoorbeeld het arrangement Yerseke. Dat biedt jullie alle ruimte om dit bekende Zeeuwse mossel- en oesterdorp te ontdekken. Je start met een Zeeuwse bolus, maakt een prachtige e-chopper tocht langs de haven, oesterputten en imposante zeedijk. Als afsluiter maak je kennis met de smaak van oesters. Je bent dan namelijk welkom voor een oesterproeverij inclusief een glas witte wijn. Ongetwijfeld praten jullie hier nog lang over na.

E-chopper: milieuvriendelijk en ontspannen

Tijdens een tocht op een e-chopper maak je samen de blits. Hilarisch, jullie vallen op in het verkeer. Met een e-chopper kom je op plekken waar je nog nooit geweest bent. Dat maakt deze ervaring zo uniek. Vrijheid, blijheid, dat is een e-chopper tocht kort samengevat! Met een e-chopper rijd je milieuvriendelijk en ontspannen langs mooie Zeeuwse dorpen en dijken.

mini arrangement

Combineer de e-chopper met een mini arrangement

Bij Scooter Huren Zeeland weten ze goed wat leuk is, en wat nog leuker is! Want wat te denken van een e-chopper en Mini arrangement?! Je begint de dag met een rit in een klassieke Mini Cooper. Daarin rijden is echt een unieke belevenis. Zo’n auto, dat willen we toch allemaal een keer beleven? Tussen de middag geniet je van een goed verzorgde lunch bereid met lokale ingrediënten. In de middag schakel je over op de e-chopper. Daarmee verken je de Zak van Zuid-Beveland tijdens een mooie, zorgvuldig uitgestippelde route. Op de e-chopper passeer je onder andere fruitboomgaarden, boerenschuren en de zo kenmerkende bloemdijken van dit stukje Zeeland. Natuurlijk sluit je de dag samen af met een laatste toost op de geweldige dag die jullie met elkaar hebben beleefd!

Samen e-chopperen? Gewoon doen!

E-choppers zijn milieuvriendelijk en ontzettend leuk om mee te rijden. Ze zijn stil, comfortabel en gemakkelijk te bedienen. Bovendien zijn ze een geweldige manier om van de buitenlucht te genieten en Zeeland te verkennen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen teambuilding activiteit, een zakelijk evenement of een familie-uitje, met een e-chopper arrangement ben je verzekerd van een leuk en duurzaam uitje.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online